Die eerste indruk: daar gaat het om!

Logo

De identiteit en het gezicht van uw bedrijf. Het logo dat de juiste uitstraling heeft en het juiste effect overbrengt: Daar gaat het om! Alboforma kan voor u een professioneel logo ontwerpen die voldoet aan uw wensen, maar ook de eigenschappen bevat die ervoor zorgen dat de juiste doelgroep aangesproken wordt. Een logo dat over zal brengen waar uw bedrijf voor staat. Om dit te bereiken hebben we een plan van aanpak nodig. Om zo tot een professioneel en goed sprekend logo te komen.

Promotie

Loopt u zelf of uw medewerkers regelmatig bij de klant over de vloer? Dan is het verstandig om ook op uw kleding uw bedrijf te promoten. Of uw bus of auto voorzien van belettering? Het kan allemaal! Misschien wilt u uw klanten gewoon verassen en bedanken voor de betrouwbaarheid met leuke gadgets waar ze langere tijd gebruik van kunnen maken, en tegelijkertijd is uw bedrijfsnaam bij uw klant zichtbaar aanwezig. Eindejaarsgeschenken zijn een onmisbaar geschenk voor uw trouwe klanten. Alboforma helpt u graag verder om de juiste promotie uit te kiezen. 

Ontwerp & DTP

Heeft u regelmatig een ontwerper nodig of een DTP'er? Maar net niet vaak genoeg om iemand in dienst te nemen? Dan kan Alboforma u uiteraard van dienst zijn. Ik met u samenwerken voor langere periode of voor terugkerende ontwerp werkzaamheden. Heel graag zelfs! Voor DTP-werkzaamheden, volledige ontwerpen, maar ik kan ook complete service aanbieden: van ontwerpen tot drukken. Het is maar net wat u precies nodig heeft. Ook kan dit uiteraard om iemand tijdelijk te vervangen, zodat de opdracht en de deadline niet in gevaar komt. 

Brochures & Magazines

Heeft u een uitgebreid gamma aan producten of veel meer informatie dat u graag professioneel wilt overbrengen? Dat kan uiteraard. Regelmatig terugkerende magazines of brochures kunt u ook bij Alboforma laten ontwerpen. Hierin zijn natuurlijk ook heel veel mogelijkheden waarin ik u graag van dienst wil zijn. Vanuit idee tot aan ontwerp en het drukproces. Zodat het bij u kant en klaar geleverd wordt.

Flyers & Folders

Uw klanten informeren over de diensten dat u ze kunt aanbieden, of de producten die voor hen een meerwaarde hebben. Dat kan door flyers te maken of folders waarin de producten of diensten allemaal uitgelicht staan. Met flyers of folders die er professioneel uitzien en een duidelijke boodschap overbrengen heeft u de aandacht te pakken die u nodig heeft. Flyers en folders kunnen uiteraard in eindeloze formaten en vormen gemaakt worden. Neem voor de mogelijkheden contact op, dan informeer ik u graag!

Huisstijl

Uw visitekaartje... het bevat belangrijke informatie, zoals uw telefoon nummer, uw adres, maar nog veel belangrijker: dat is uw eerste indruk! Dat geldt natuurlijk voor de gehele huisstijl. Samen zullen wij zorgen dat uw huisstijl er professioneel uitziet. Alboforma streeft ernaar om er een wow effect in te creëren.

Iets anders nodig?

Heeft u een specifiek product nodig dat hier niet tussen staat? Neem dan contact met Alboforma op. De kans is groot dat ik u alsnog verder kan helpen.