Grafisch ontwerper... met passie!

Grafisch Ontwerper

Maak kennis met een Grafisch Ontwerper die altijd op zoek gaat naar die ene uitstraling die uniek is, anders dan de rest. Steeds weer proberen het ontwerp te laten opvallen. Alles altijd afgewerkt met precisie en passie. Zorgvuldig tot in de puntjes.

Ik ben Jedidjah van der Weide, ik heb een grafische opleiding en al ruim 14 jaar ervaring in het grafische vak. Waarvan ik ook een aantal jaren technische kennis heb opgebouwd. Ik ben creatief, geordend en zorg ervoor dat mijn werk ook technisch in orde is.

Waarom de naam Alboforma?

Op de zeebodem leeft een visje, een klein onopvallend visje. Ook wel de Kunstenaar van de Zeebodem genoemd. Dit visje maakt indrukwekkende kunstwerken in het zand van de zeebodem. En daar besteed hij een volledige week aan. Hij werkt het af met steentjes en schelpjes op een sierlijke manier over de randjes te leggen. En dan wacht hij af tot dat ene vrouwtje langs komt zwemmen en onder de indruk is... of niet. Maar als ze dat wel is! dan legt ze haar eitjes in het midden van het kunstwerk.

Alboforma: Albomaculosus is de wetenschappelijke naam van dit visje. En Forma staat voor vormen, maar ook voor "in Optima Forma".

Kunstenaar van de Zeebodem