Een goed begin: het beste resultaat!

Alles begint... bij het begin.

Persoonlijk contact... daar houden we allemaal van, toch? Een gesprek en een gezicht bij uw ontwerp opdracht, is altijd fijn. En dan mag de koffie ook niet ontbreken natuurlijk. Als u dat ook belangrijk vindt dan kom ik graag langs om op een persoonlijke manier van start te gaan. Als u hier echter geen tijd voor heeft, kan ik dat uiteraard begrijpen. Dan is er nog geen man overboord... er bestaat ook nog email en telefoon, dus daar komen wij dan ook wel uit.
Om een goed resultaat te garanderen aan het einde van de rit, is het belangrijk een goed begin te maken. Daar gebruikt Alboforma verschillende Briefings voor.
Afhankelijk van de opdracht ontvangt u van mij een specifieke briefing, waarvan ik u zal vragen om deze zo volledig mogelijk in te vullen. Mocht u hier niet helemaal uitkomen, dan help ik u graag. Het is tenslotte een samenwerking!
Bij het ontwerpen van uw nieuwe logo heb ik namelijk achtergrond informatie over uw bedrijf nodig, maar ook wil ik graag weten waar u naar op zoek bent, wat u verwacht van het logo, wat u aanspreekt en vooral wat volledig past bij uw bedrijf. Ook zal ik zorgen dat het logo op de juiste manier aankomt bij de juiste doelgroep.
Dit alles is een voorbeeld voor het ontwerpen van een logo of complete huisstijl. Maar indien u een ander soort project met Alboforma wilt gaan startten, is bovenstaande ongeveer dezelfde werkwijze.
____________________

De cijfertjes.

Nadat we alles hebben besproken omtrent de opdracht en alle belangrijke informatie verzameld hebben, kan ik een passende offerte gaan opstellen. Zodra u akkoord gaat met de offerte ontvangt u van mij een overeenkomst en tegelijkertijd zal ik van start gaan met het uitvoeren van uw opdracht(en). In geval van logo ontwerp en huisstijl ontwerp wordt dit opgesplitst in twee fases. We zullen eerst het ontwerp van het logo gaan uitvoeren en daarna de rest van de huisstijl.
____________________

Het resultaat.

Het uitvoeren van uw opdracht begint met brainstormen, met schetsen maken en deze vervolgens uitwerken. Voor uw logo ontwerp zal ik uiteindelijk 3 verschillende concepten presenteren, vanuit die 3 logo's gaan we verder werken totdat we uiteindelijk het logo hebben waar u helemaal tevreden over bent. De afgesproken deadlines zal ik altijd proberen aan te houden, maar aangezien het een creatief proces is zou het kunnen gebeuren dat het wat afwijkt, maar hiervan zal ik u altijd op de hoogte houden natuurlijk. Zodra u tevreden bent met het logo en vervolgens ook met de huisstijl, en na uw goedkeuring, zal ik overgaan tot het bestellen van het drukwerk (indien van toepassing). Vanaf het moment dat het volledige factuur bedrag betaald is dan zal ik ook de digitale bestanden aan u overhandigen. Vanaf dat moment is het logo en de bijhorende ontwerpen dan ook uw eigendom!
____________________

Zekerheid en betrouwbaarheid.

Wanneer u uw opdracht laat uitvoeren door Alboforma dan kunt u al vanaf het eerste moment rekenen op betrouwbaarheid. Van startfase tot eindresultaat wordt er altijd door mij duidelijk gecommuniceerd over de stand van zaken, ook de beslissingen over correcties of aanpassingen zullen in overleg gebeuren. Mocht er mij iets opvallen wat niet helemaal klopt dan zal ik hierin meedenken. Omdat Alboforma altijd op zoek gaat naar perfect uitgewerkte ontwerpen. De gemaakte afspraken zal ik ook ten aller tijden nakomen zoals beloofd. U mag gerust onder het gras zoeken... u zult er geen addertjes vinden. De prijs afspraken zijn eveneens altijd helder en duidelijk gecommuniceerd zodat u vooral niet voor onaangename verassingen komt te staan.